Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/o-jensen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/o-jensen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Om Ole

Her kan du lære mig bedre at kende.

Ole Jensen

Ole Jensen

Født d. 6. juni 1961

Gift med Malene og har to voksne børn, Mathias og Camilla.

Jeg har et højt drive, og er vant til at arbejde selvstændig, både med pleje af eksisterende kunder samt arbejde med opsøgende salg.

Jeg er ansat som Distriktschef hos Bolind A/S, et job med masser af spændende og sjove udfordringer. Mine primære arbejdsområder er salg af hvidevarer, husholdningsprodukter, professionelle vaskeriprodukter til OPL kunder indenfor brancher som hoteller, rengøringsselskaber, offentlige institutioner og boligforeninger mv. i Midtjylland. Jeg har gennem 17 år beskæftiget mig med salg af vaskeriløsninger mv. til denne type kunder og har stor erfaring inden for denne branche.

Min baggrund som elektriker, og stor forståelse for elektronik, gør at jeg kan betjene mine kunder med stor faglig ekspertise, hvilket jeg nyder meget.

Som person er jeg glad, udadvendt, fleksibel og arbejdsom. Jeg kan lide at have mange bolde i luften samtidig, er god til at arbejde i et miljø med konstante forandringer samt at være en god sparringspartner for mine kunder og kollegaer.

Comments are closed.